Dagsbergs skola och fritidshem ligger på Vikbolandet, vackert belägen cirka fem kilometer från Norrköping. Vi har nära till skog och natur och har en härligt stor skolgård.

fredag 13 maj 2016

Åk 4, 5, 6 Stadium arena

Den 17 maj är det dags för ett besök på Stadium arena. Dagen startar 08.20 på Dagsbergs skola. Vi kommer att ägna dagen åt idrott och olika aktiviteter - därför ska eleverna komma klädda i idrottskläder efter väder, ha med skor för både ute- och inomhusgymnastik samt vattenflaska. Tänk på att märka barnens kläder - det underlättar om kläder läggs bort. Vi har ej tillgång till omklädningsrum.

Vi åker från Dagsbergs skola 08.30 och startar dagen på plats med en gemensam uppvärmning.

Mellan 09.30 och 11.30 deltar alla klasser i gemensamma aktiviteter, friidrott, basket, judo och dans. Efter lunch deltar eleverna i de val som de gjort i skolan, judo, fotboll, innebandy, badminton, skate, karate eller frisbee. De elever som valt skate på eftermiddagen måste ta med sig eget åkdon samt hjälm och skydd, hjälm är obligatoriskt. Om man valt innebandy så är det helt ok att ta med egen innebandyklubba, men - tänk på att det är eget ansvar för sakerna man tar med sig. Det gäller alla saker, mobiler m.m.

Lunchen äter vi tillsammans med klassen, oavsett om man har med sig egen matsäck eller får från skolan.

Vi avslutar dagen på Dagsbergs skola kl. 15.10.

Skolan bokar om taxi för de elever som åker taxi ut till Vikbolandsskolan.


Med hopp om en trevlig och solig dag!
Anna-Line, Marie och Åsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar