Dagsbergs skola och fritidshem ligger på Vikbolandet, vackert belägen cirka fem kilometer från Norrköping. Vi har nära till skog och natur och har en härligt stor skolgård.

tisdag 6 mars 2018

Fritas månadsbrev

Hej därhemma!

Veckorna rusar på och vi har redan kommit en bra bit in i mars. Första vårmånaden! Det är nog många som börjar längta efter sol och värme nu, men än så länge är det madrassåkning i backen som gäller.

Aktiviteten har varit hög på frita senaste tiden! Drömhusprojektet är avslutat. Det blev en hel liten stad av fina byggen! Vi har också inlett årets växttema och sått en hel massa olika frön som vi ska driva upp till finfina tomater, chili, gurka och annat. Barnen är väldigt engagerade i vattning och skötsel!

Den här veckan ska vi dessutom presentera vårens andra stora tema för barnen. Detta är ännu så länge lite hemligt men vi lovar att ni alla får reda på det framöver. Det är något vi kommer att jobba med ett antal veckor framöver med en ganska storslagen (?) final i samband med fritidshemmets dag i maj…


Ni kommer att få hem ett schema för påsklovet den här veckan. Vi behöver få in tiderna senast måndagen den 12:e mars. Det går bra att maila om ni föredrar det, mailto:pixie.silvo@norrkoping.se. Nedan finner ni också en länk till schemat. 

Påsklov 2018

Ha det gott allesammans!
Personalen  på frita

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar