Dagsbergs skola och fritidshem ligger på Vikbolandet, vackert belägen cirka fem kilometer från Norrköping. Vi har nära till skog och natur och har en härligt stor skolgård.

torsdag 19 april 2018

År 3

Veckobrev vecka 17 och 18

Hej!
Nästa vecka har vi det sista nationella provet. Det är en skrivuppgift, berättande text som vi gör på tisdag första lektionen.
Klassen är anmäld till schacktävlingen via nätet mot andra skolor och flera elever i klassen deltar. De som inte ville  delta får vara med och stötta. Första tävlingen är på måndag. De andra två tävlingarna sker på tisdag; en på förmiddagen och en på eftermiddagen. På tisdag får vi besök av folktandvården i klassen.
Vi kommer att jobba med sagotema under några veckor. Eleverna får läsa med kompis och senare läsa någon saga för sina fadderbarn.

Nästa vecka börjar utegympan!

Eleverna kommer få läsläxa igen. Den här gången med läsbingo. Läxan pågår i två veckor från måndag vecka 17 till måndag vecka 19. Se vidare information med läxbladet på måndag.

Vecka 18 är det lovdagar måndag och tisdag. På onsdag och torsdag den veckan får klassen vikarie för Inger som är iväg på samrättning av nationella prov.

Vänligen
Inger och Åsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar