Dagsbergs skola och fritidshem ligger på Vikbolandet, vackert belägen cirka fem kilometer från Norrköping. Vi har nära till skog och natur och har en härligt stor skolgård.

torsdag 26 april 2018

År 3

Veckobrev v. 18

Hej!

Då är vi nu äntligen klara med alla nationella prov!
Måndag och tisdag är barnen lediga. Onsdag och torsdag är Inger på Vikbolandsskolan för samrättning av de nationella proven. Karin är vikarie. På onsdag förmiddag har vi fadderverksamhet med inriktning miljö; städdag och sortering. På torsdagen blir uppträdande av QL-gruppen i Dagsbergsgården.
Klassen har deltagit i de tre första schacktävlingarna i veckan. Det har gått MYCKET BRA! Mot Årjäng, Nordmarkens skola blev det en vinst, en förlust och en oavgjord (remi). Mot Strömsund, Fjällsjöskolan blev det tre vinster. Mot Luleå, Boskataskolan blev det också tre vinster. Om vi vinner i gruppen går vi vidare till finalspel.Vi är ett steg närmare ett besök av Christer Fuglesang.  Det har varit spännande och jätteroligt med tävlingarna. Hela klassen har spelat eller hejat på, en mycket bra sammanhållning. Då klassen vann de senaste tävlingarna blev det jubel. Hela klassen gick  sedan segertång med sång upp till matsalen!!

Utegympaperioden har nu börjat.
På tisdag den 8 maj har vi öppet hus i skolan kl. 16.30 - 17.30 (före fritas öppet hus)
Bokbussen kommer nästa gång den 14/5

Vänligen
Inger och Åsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar