Dagsbergs skola och fritidshem ligger på Vikbolandet, vackert belägen cirka fem kilometer från Norrköping. Vi har nära till skog och natur och har en härligt stor skolgård.

fredag 12 augusti 2022

Åk 3

 

Välkomna till åk 3 

Vi ses på onsdag den 17/8 kl. 8.20 i klassrummet.

Hoppas alla haft en härlig sommar med sol, bad, glass och läsning. 

I år är vi ett helt nytt gäng i Team 3. Lena kommer arbeta i 3A och Maria i 3B, som fritidspedagog i båda klasserna finns Axel och Nelly. 

Redan första dagen kommer barnen att få hem en mapp med information och viktiga papper. Fyll i hemma och lämna tillbaka till skolan så snabbt som möjligt. Vi vill gärna att mappen ska ligga i väskan där eleverna kan lägga läxor och papper mellan hem och skola. 

Våra skoltider är 8.20-13.30. Se till att eleverna kommer i tid på morgonen annars registreras det i IST. Vi äter lunch kl 11.00-11.30. Skicka gärna med en frukt eller smörgås till förmiddagsrasten. 

Vecka 34 startar vi igång med ordinarie undervisning, men vi väntar 1 vecka med läsläxan. Vi kommer ändra lite i blogginläggen så allt ser ni direkt i bloggen och inte ha ett schema via länk. Detta för att det ska vara så tydligt som möjligt för er. 

Kom ihåg att se över era barns extrakläder samt regnkläder så att det alltid finns på skolan. Vill man ha inneskor får man gärna ta med det. 

Om ni följer etiketten för åk 2 behöver ni nu byta till åk 3. Detta gör ni själva för att få påminnelse om bloggen på mail. Vi kommer att blogga varje fredag!

Vi ser fram emot ett härligt läsår tillsammans med Er och Era barn!


Sjukanmälan sker via kommunens app IST Home. 

Vi kommer nu i åk 3 inte använda oss av kontaktboken, skicka mail eller sms på klassmobilen, så läser vi av den under morgonen.

Telefonnummer till åk 3A: 073-8531630

Mailadresser till åk 3A:

lena.karlsson@norrkoping.se


Telefonnummer till åk 3B:073-8531632

Mailadresser till åk 3B:

maria.landqvist@norrkoping.se