Dagsbergs skola och fritidshem ligger på Vikbolandet, vackert belägen cirka fem kilometer från Norrköping. Vi har nära till skog och natur och har en härligt stor skolgård.

torsdag 8 september 2022

Förskoleklassens veckobrev

Hej!

Den här veckan har vi jobbat med bokstaven L och pysslat larver. Vi har också läst kapitel 3 i Robin-boken och fortsatt träna på rim. 

I matematiken har vi tränat på att göra olika mönster och jobbat på iPads med olika matematik-övningar. 

I musiken har det sjungits om blomman Lavendel. På idrotten gick vi en promenad längs det vi kallar Äppelvarvet, en länga som går förbi kyrkan och genom stallet. Denna sträcka kommer vi att gå eller springa nästa fredag då det är Skoljoggen. 

_____________________________________________

Vi påminner:  

Lära känna-samtal: Redan nästa vecka är det dags för Lära-känna-samtalen. För att boka tid: gå in på respektive grupps länk nedan och boka din tid. Samtalet är ca 20 minuter långt och ni bestämmer om ni vill ha det digitalt eller om ni kommer hit till skolan. Vill ni ha det digitalt så meddela oss via mail så vi kan skicka ut en länk.  Skoljoggen: På fredag är det Skoljoggen och hela skolan går eller springer Äppelvarvet. Ha gärna sköna kläder att springa i och bra skor! 

Föräldramöte: Tisdagen den 27/9 kl. 18-19 har vi föräldramöte för både rävarna och björnarna. Då vi har det ihop önskar vi att det endast kommer en vårdnadshavare per barn så vi får plats. 

Föräldraråd: Onsdagen den 28/9 är det föräldraråd. En representant från varje klass medverkar där och fundera redan nu på om det är något du vill vara.v. 37  Tema Vänskap

Måndag: veckans bokstav O, TEMA

Tisdag: Robin, musik, ipads

Onsdag: Mattelek, idrott

Torsdag: pyssel, skogen

Fredag: språklek, jobba klart, Skoljoggen
Tack för den här veckan. Vi önskar er en trevlig helg! 

Jenny D, Jenny S, Linda, Oliver & Ingela