Dagsbergs skola och fritidshem ligger på Vikbolandet, vackert belägen cirka fem kilometer från Norrköping. Vi har nära till skog och natur och har en härligt stor skolgård.

torsdag 15 september 2022

V. 38. Åk 2

 Hej!


Tack för jättetrevliga föräldramöten i måndags! Det var givande och roligt att träffa så många av er föräldrar! Nu känns det att det är höst i luften. Se över barns extrakläder, regnkläder och stövlar. Det går åt märkte vi i veckan! Imorgon är det Skoljogg, kom gärna ombytta! Ica Smedby bjuder på äpplen till alla barn efter vi har sprungit!

Under veckan kommer tider för utvecklingssamtalen på er mail. Som vi nämnde sker samtalen via Teams, vi skickar ut länkar till er! Ni får gärna byta tider med varandra om inte tiden passar. Maila oss lärare då, så vi skickar rätt länk till er. Vi har även skickat hem underlag till er föräldrar som ni gärna får fylla i tillsammans med ert barn och ta med till skolan senast mån 19/9. 

Under nästa vecka kommer vi att göra Bedömningsstöd från skolverket i matematik och svenska med eleverna för att se hur de ligger till kunskapsmässigt. Detta kommer vi att titta gemensamt på under utvecklingssamtalen för att utforma individuella kunskapsmål tillsammans. 


V. 38

Sv: Bedömningsstöd i läsa, läsförståelse, vokaler och konsonanter.  
Ma: Bedömningsstöd, subtrahera hela tiotal.
So: Förbereda inför utvecklingssamtal.
No: Skogen
Eng: Storytime.
Bild: Svampar

Läxa: Läsläxa kap 5 och läxbok.
Hälsningar Lina, Emma, Monica och Tilde