Dagsbergs skola och fritidshem ligger på Vikbolandet, vackert belägen cirka fem kilometer från Norrköping. Vi har nära till skog och natur och har en härligt stor skolgård.

fredag 16 december 2022

Åk 3 v.51

Hej!

Onsdagens Luciafirande blev en trevlig och fin morgon i kyrkan, kul att så många föräldrar kom och tittade.
Denna veckan har varit blandat med många olika aktiviteter, vi har avslutat olika teman som vi jobbat med under hösten samt jobbat med programmering på olika sätt. Eleverna fick testa/repetera att programmera både manuellt i boken, men även digitalt (skolplus samt scratch Jr). 

Julavslutningen är tisdagen den 21 december, även den i kyrkan för elever och personal. Eleverna slutar kl. 09.30 i klassrummet denna dag. Bussarna går hem kl. 10.00 för de elever som åker buss efter skolans slut. 

Skolan/fritids och vårterminen börjar igen tisdagen den 10 januari, då är det dags för era barn att påbörja sista terminen i åk 32.

Idag, fredag har vi skickat med alla elever en kopia av klassens kokbok, de har även fått en julklapp från oss som i team 3 (en gåva utifrån vad vi jobbat med under en del av höstterminen). Eleverna fick även med sig ett Jullovsbingo, uppmuntra eleverna att läsa mycket under lovet men självklart vill vi att de tar vara på snön också.

Vecka 51

Måndag: Idrott ombyte och handduk. Ingen läsläxa.
Tisdag: Skolavslutning. Skolan slutar 9:30 Buss hem 10.00
Onsdag: Jullov
Torsdag: Jullov
Fredag: Jullov

Vecka 2

Måndag: Jullov skola/frita stängt!
Tisdag: Skolan börjar 8.20-13.30
Onsdag: 
torsdag:
fredag: Idrott utan ombyte. Vi dansar ut julen.

Vi önskar er en riktigt god jul!

Team 3