Dagsbergs skola och fritidshem ligger på Vikbolandet, vackert belägen cirka fem kilometer från Norrköping. Vi har nära till skog och natur och har en härligt stor skolgård.

fredag 16 december 2022

Förskoleklassens veckobrev

Hej!

Vad fort den här terminen gått, nu är det bara några dagar kvar till jullovet. Alla elever har kämpat på så bra den här terminen.

Den här veckan har vi jobbat med ordpussel, eleverna skulle då försöka komma på vad tomten ska köpa till kära tomtemor. Alla elever har också fått skriva önskelistor. Dessa skickas hem så ni får lite förslag på vad ni kan köpa. :) Vi har bakat goda pepparkakor som dom får med sig hem idag.  Under veckan har vi också försökt att jobba färdigt med sånt vi ligger efter med. Mycket lek och kompismassage har vi också hunnit med samt lite repetition på våra Ipads. 

I onsdags var vi uppe i Dagsbergs kyrka och tittade på treornas luciatåg. Så fint och mysigt. Efteråt fikade vi med saft och pepparkakor i klassrummet! 

Idag berättade Linda en tråkig nyhet för oss. Hon ska efter tio år sluta på Dagsberg. Vi kommer sakna henne jättemycket. Men vi önskar henne lycka till på sin nya skola. Hon jobbar fram till jullovet. 

Nästa vecka kommer vi fortsätta att jobba klart och städa i våra lådor men även i kapprummet. Ni får gärna skicka med en påse så att barnen kan ta med sig sina saker/kläder hem. 


v. 51

Måndag: pyssel, städa, lek och mys

Tisdag: Skolavslutning. Skolan börjar som vanligt 8.20. Vi slutar 9.30. Bussarna går kl. 10. 

Onsdag-fredag: Jullov. Frita för de som anmält.

 


Vi vill tacka för en fin termin tillsammans med era barn!

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

önskar 

Jenny D, Jenny S, Linda & Oliver