Dagsbergs skola och fritidshem ligger på Vikbolandet, vackert belägen cirka fem kilometer från Norrköping. Vi har nära till skog och natur och har en härligt stor skolgård.

fredag 13 januari 2023

Åk 3 v.3

Hej!

I tisdags hälsade vi eleverna välkomna tillbaka från lovet! Era barn gör nu sin sista termin här på Dagsberg, hoppas vi får en bra sista termin tillsammans.
Tack för den jättefina julgåvan från UNICEF som vi fick av er föräldrar, det var uppskattat. 

Vi hörde att flera tråkigt nog har varit sjuka under jullovet. I skolan påminner vi extra om att vara noga med handhygienen. 

Ny personal i team 3: Rania, Kadir, Liselotte, Linda Li (tillbaka från sjukskrivning). Vi övriga som finns i 3:an är: Lena, Maria, Ingela. Vi känner oss nu som ett starkt arbetslag och ser fram emot en lugnare vårtermin.

Vi har sett över schemat, och gjort några ändringar. Nytt schema skickas hem om någon vecka. 3B har gjort en ny gruppindelning som skickas hem på fredag med eleverna. 

Onsdagen den 1/2 kl:17:30-18:30 kommer vi att ha ett föräldramöte. 

Läsläxan börjar på måndag med kapitel 15. Läses gärna lite varje dag hemma. Läxbok tillbaka på fredag samt avstämning av läsningen.

Vi har bestämt att de elever som vill får ta hem sin chromebook över helgen samt alla lov under våren. Viktigt bara att ni ser till att de är tillbaka på måndagar då vi använder dem i undervisningen. De som fick en tunn datorväska kommer att få den lite kraftigare senare. Glöm inte att prata med era barn om att vara nätsmart!

Idag har båda klasserna dansat ut julen och fått en liten polkakäpp.

3B har med sig:
¤ Inbjudan till föräldramöte.
¤ Information från Folkhälsomyndigheten.
¤ Gruppindelning för klass 3B

3A har fått inbjudan till föräldramöte hemskickad på mail idag fredag, info från folkhälsomyndigheten skickas hem på måndag. Gruppindelningen är samma som tidigare.

Vecka 3
Måndag: Idrott ombyte och handduk för 3A samt gr.2 i 3B. Utan ombyte för gr.1 i 3B Läsläxa kap 15. Bokbuss.
Tisdag: Musik med Joakim.
Onsdag: Bild
Torsdag: Slöjd
Fredag: Slöjd. Idrott utan ombyte och handduk för 3A samt gr.2 i 3B. Ombyte för gr.1 i 3B. Läsläxa tillbaka!

Vi önskar er en riktigt fin helg!

Team 3