Dagsbergs skola och fritidshem ligger på Vikbolandet, vackert belägen cirka fem kilometer från Norrköping. Vi har nära till skog och natur och har en härligt stor skolgård.

fredag 17 februari 2023

Sportlov V.8

 Hej! 


Här kommer lite info om sportlovet. 

Sportlov V.8

Det kommer att vara lite utflykter under veckan, som det kan vara bra att ni har koll på.  

På tisdag kommer de elever som går i åk: 2+3 åka med kollektivtrafiken in till stan för att kolla på film på Visualiseringscenter. Bussen avgår från Dagsberg vid 8.40. Har ni anmält omsorg för ert barn den dagen önskar vi att ni lämnar ca.8.20 för att vi ska hinna samla ihop oss och gå till bussen i tid. Vi kommer tillbaka till skolan ca. 12.30.

På torsdag är det eleverna i förskoleklass och Åk:1 att åka till stan. Även då åker vi kollektivtrafiken och önskar att ni lämnar ert barn 8.20. Åter på skolan 12.30. 

Fredagen har vi hyrt buss för alla elever för att åka till Busfabriken. Bussen avgår från skolan 9.30. Lämna gärna ert barn innan det. Vi kommer vara på busfabriken fram till 13.30 och åter på skolan omkring 14.00. 

Har du tänkt hämta ditt barn innan den tid vi är åter på skolan någon av dagarna kan du hämta på Visualiseringscenter/ Busfabriken alternativt hämta när vi kommit hem. 

Vi vill skicka med att biljetter till detta är redan köpt för det antal elever som anmälts behöver omsorg på lovet. 


Vi önskar Er alla ett fantastiskt lov! :) 

Med vänliga hälsningar, 

Personalen på fritidshemmet!