Dagsbergs skola och fritidshem ligger på Vikbolandet, vackert belägen cirka fem kilometer från Norrköping. Vi har nära till skog och natur och har en härligt stor skolgård.

onsdag 1 mars 2023

Lärargalan

Känner du att någon av våra pedagoger gör det där lilla extra eller att är väldigt duktig med att fånga elevernas intresse och lära ut och borde bli nominerad till Lärargalan? 

Gäller speciallärare, lärare inom förskoleklass/skola och lärare inom fritidshemmet. Obs! Gäller utbildade lärare. 

LÄNK TILL LÄRARGALAN 

Med vänliga hälsningar, 

Rektor FridaInfo om Lärargalan, citat från deras hemsida: 

"Idéen och grunden till Lärargalan kom utifrån bristen på uppmärksamhet till världens viktigaste personer, lärarna. Beata, som är grundare, känner en stor tacksamhet för den fantastiska hjälp hon gavs under sin utbildning. Nu vill Beata genom Lärargalan ge tillbaka till lärarprofessionen där hon vill lyfta fram förebilder inom läraryrket. Lärargalan ger Sveriges elever en unik kanal att visa vad de uppskattar i sin undervisning. Från de 700 nomineringar som inkom år 2016 är det i dag nära 45.000 elever som nominerat sina lärare till Lärargalan. Genom elevernas och lärarnas reflektioner skapas framgångsrecept på hur bra lärande skapas. När vi sätter ord på hur de bästa lärarna undervisar kan andra lärare ta efter och bli lika bra. Vi hoppas kunna sprida och förankra dessa framgångsexempel genom olika aktiviteter under året, så som föreläsningar, inspirationsdagar, lärarträffar och galakvällen."