Dagsbergs skola och fritidshem ligger på Vikbolandet, vackert belägen cirka fem kilometer från Norrköping. Vi har nära till skog och natur och har en härligt stor skolgård.

fredag 9 juni 2023

Åk 3, v.24


Hej!

Då var det dags för terminens sista veckobrev. Tänk vad tiden har gått fort och nu det är dags för ett efterlängtat sommarlov för era barn!

Det var kortvecka för eleverna, med härligt sommarväder. Vi påminner om att dricka mycket vatten för att eleverna ska orka med dagarna. Det här veckan har det varit olika rastaktiviteter varje dag, roligt och uppskattat hos eleverna. (kickbike, disco, och korvgrillning).

Nästa vecka städar vi i klassrummet och i kapphallen (började även denna vecka). Eleverna får ta med sig alla sina saker hem. Någon tar med lite idag (fredag), men på måndag måste alla ta hem det sista. Har ni inte skickat med en påse/väska ännu, är det dags att göra det till kommande vecka. 

På tisdag tränar vi tillsammans med hela skolan- inför skolavslutningen.

Onsdag är det dags för 5-kamp för hela skolan, eleverna kommer att delas in i olika grupper tillsammans med vuxna och andra barn på skolan. Sist på dagen avslutar vi i klasserna för att säga hej då till varandra. Denna dag får eleverna med ett kuvert hem med sina omdömen i, samt en liten hälsning från oss i team 3.

På torsdag är det skolavslutning mellan 8:30-9:30. Därefter samlas vi för ett kort farväl och sedan är det valfritt att äta medtagen picknick i gröngräset. 


Tack för detta sista år i lågstadiet. Vi önskar er en riktigt fin sommar!

Lena, Maria, Linda, Ingela, Rania & Kadir