Dagsbergs skola och fritidshem ligger på Vikbolandet, vackert belägen cirka fem kilometer från Norrköping. Vi har nära till skog och natur och har en härligt stor skolgård.

torsdag 15 december 2022

V.51. Åk 2

 Hej!


Det går snabbt nu i slutet av terminen, den här veckan har vi arbetat klart mycket i våra böcker och avslutat flera arbetsområden. I onsdags var vi i kyrkan och såg luciatåget som åk 3 höll i. Det var jättefint och stämningsfullt! Det känns att vi närmar oss jul och lite ledighet. Det är lite pirrigt och lite trötta elever nu på slutet av terminen. Idag avslutade vi Rymden med en tipspromenad ute på gården med båda klasserna. Barnen var jätteduktiga! Jenny Sundin kom och hälsade på i åk 2 A på slutet av dagen, vi ser fram emot att hon börjar hos oss nästa termin!

Nästa vecka kommer vi att städa och göra klart det sista för terminen innan avslutningen på tisdag. Ta gärna med en större påse till skolan så barnen kan ta med sig kläder och andra saker hem. 

Vi vill tacka för denna termin och hoppas att ni alla får en fin jul! Skolan börjar åter igen på tisdag den 10 Januari (08.20-13.30). Varmt välkomna tillbaka då till vårterminen!Vi önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Lina, Emma, Monica och Sunday