Dagsbergs skola och fritidshem ligger på Vikbolandet, vackert belägen cirka fem kilometer från Norrköping. Vi har nära till skog och natur och har en härligt stor skolgård.

fredag 11 augusti 2023

Välkomna till åk 3.

Hej!


Varmt välkomna tillbaka till Dagsbergs skola. Vi startar skolan kl 08.15 onsdagen den 16/8. Barnen slutar skoldagen som vanligt kl. 13.30. Goda nyheter är att Sunday är kvar hos oss i åk 3. Vi längtar efter att komma igång och att få träffa era barn!

Första skolveckan blir en lugn start. Vi kommer att fokusera på klasserna och arbeta med värdegrundsarbete och samarbetsövningar. Det kommer inte vara några estetiska ämnen under första veckan. Nytt för åk 3 är att vi kommer att ha slöjd. Den ligger på torsdagar för 3B och fredagar för 3A. Monica håller i slöjden och den kommer att vara i halvklasser. Vi kommer att skicka hem schema under första veckan tillsammans med andra papper. Vi önskar att ni fyller i och skickar tillbaka era uppgifter så snart som möjligt. Eleverna får även en ny mapp till att ha läxor och papper i under läsåret. 

Idrotten kommer att ligga på tisdagar för båda klasserna med ombyte. För 3B ligger idrotten utan ombyte och på måndagar och för 3A på onsdagar. Som vi tidigare berättat håller Kadir i idrotten i år. 

Tider för föräldramöte och utvecklingssamtal kommer inom kort. Vi kommer att fortsätta skriva veckobrev på bloggen torsdagar varje vecka. Har ni frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss. Om ni prenumererar på bloggen glöm inte att byta till åk 3, om du inte redan gjort det. 

Åk 3A 
Klasstelefon : 073-8531635

Åk 3B
Klasstelefon: 073-8531621

Vi önskar er en trevlig helg!
Lina, Emma, Monica, Linda, Sunday och Jenny